-
2008 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2008 Doç. Dr.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2000 - 2002 Yrd. Doç. Dr.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1997 - 2000 Öğretim Görevlisi Dr.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2005 - 2007 Bölüm Başkan Yardımcısı
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1996 - 1997 Misafir Araştırmacı
The Ohio State University
-
The effects of citric acid crosslinking on fabrication and characterization of gelatin/curcumin-based electrospun antioxidant nanofibers
Şümnü S. G., Şahin S. (Eş Danışman)
R.HASAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
FORMULATION AND CHARACTERIZATION OF A FUNCTIONALIZED TOMATO SNACK BAR
Öztop H. M., Şümnü S. G. (Eş Danışman)
M.RASİM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Encapsulation of olive leaf extract by double emulsion method
Şümnü S. G., Şahin S. (Eş Danışman)
D.SÖNMEZLER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
CURCUMIN-INCORPORATED COMPOSITE ACTIVE FILMS BASED ON CHITIN AND GLUCAN COMPLEXES EXTRACTED FROM AGARICUS BISPORUS
Kahyaoğlu L. N., ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
E.KAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
SUCROSE CRYSTALLIZATION BY USING MICROWAVE-VACUUM EVAPORATION
Öztop H. M. (Eş Danışman), Şümnü S. G.
Ö.ILGIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Encapsulation of caffeic acid in carob bean flour and whey protein-based nanofibers by electrospinning
ŞAHİN S. (Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
S.ZEREN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Food spoilage monitoring using carbon nanodots and uv irradiation reinforced colorimetric fish gelatin films
KAHYAOĞLU L. N. (Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
M.BEYZA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Utilization of curcumin and biodegradable polymers in intelligent and active food packaging
KAHYAOĞLU L. N. (Danışman), ŞÜMNÜ S. G.
E.YILDIZ(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Development of a time domain (TD) NMR approach by using the relation between molecular mobility and crystallization behavior to quantify caking in food powders
Öztop H. M., ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
S.GÜNER(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Magnesium fortification in cakes by using double emulsions with legume flours
ŞAHİN S. (Danışman), ŞÜMNÜ S. G.
C.KABAKCI(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Encapsulation of grape seed extract in rye flour and whey protein-based electrospun nanofibers
ŞÜMNÜ S. G. (Danışman)
G.ASLANER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
IMPROVEMENT OF PEA PROTEINS' PROPERTIES BY MICROWAVE GLYCATION
Öztop H. M., ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
Ü.ERTUĞRUL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Effects of microwave heating on electrospinning of carob bean flour based nanofibers
Şümnü S. G., Şahin S. (Eş Danışman)
-
Development of nanofiber based active packaging material by electrospinning technique and food validation
Şümnü S. G., Şahin S. (Eş Danışman)
-
Microwave glycation of soy protein isolate
Şümnü S. G. (Eş Danışman), Öztop H. M.
-
Physicochemical and structural characterization of microfluidized and sonicated legume starches
Şümnü S. G., Öztop H. M. (Eş Danışman)
-
Production and characterization of chickpea flour based biofilms containing gallic acid
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Utilization of phenolic compounds extracted from different agricultural wastes through various encapsulation methods
Şümnü S. G., Öztop H. M. (Eş Danışman)
-
Production of lentil flour and hydroxypropyl methylcellulose based nanofiber by using electrospinning method
Şümnü S. G., Şahin S. (Eş Danışman)
-
Characterization of pea flour based nanofibers produced by electrospinning method
ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman), ŞAHİN S. (Eş Danışman)
-
Evaluation of the effects of legume flour incorporation into wafer sheets
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Evaluation of different coating materials for encapsulation of phenolic compounds extracted from onion (Allium cepa) skin
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Investigation of sensory and instrumental methods to predict shelf-life of jelly gums
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Effects of different flour, gum and protein types on quality of gluten-free cakes
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Modeling of heat and mass transfer in microwave-infrared heating of zucchini
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Encapsulation of vitamin b1 using double emulsion method
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Stability of double emulsions for food applications
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Assesment of pore development, oil and moisture distribution in frying
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Encapsulation of rosemary essential oil
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Effect of different flours on quality of gluten-free wafer sheets
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
S.MERT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Development of functional cakes to be baked in microwave-infrared combination oven
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Microwave-infrared combination drying of eggplants
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Farklı un çeşitlerinin glütensiz gofret yaprağı kalitesine etkisi.
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Development of gluten-free bread formulations for baking in infrared-microwave combination oven
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Encapsulation of wheat germ oil
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Microwave extraction of phenolic compounds from caper and oleaster
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Effect of nanoencapsulation of purified polyphenolic powder on encapsulation efficiency, storage and baking stability
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Microencapsulation of phenolic compounds extracted from sour cherry (Prunus cerasus L.) pomace
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Usage of microwave and ultrasound in the extraction of essential oils and phenolic compounds
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Usage of solar-spouted bed drier in the drying of parboiled wheat, corn and pea
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Design of gluten free rice cake formulations for baking in infrared-microwave combination oven
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Microwave assisted extraction of phenolic compounds from tomato and sour cherry pomaces
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Effects of different batter formulations on physical and chemical properties of microwave and conventionally fried chicken fingers
ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman), ŞAHİN S. (Eş Danışman)
-
Effects of xanthan and guar gums on quality and staling of gluten free cakes baked in microwave-infrared combination oven
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Optimization of roasting conditions of hazelnuts in microwave assisted ovens
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Investigation of quality and staling of breads with different gum formulations baked in different ovens
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Modeling of tempering of frozen potato puree by microwave, infrared assisted microwave and ohmic heating methods
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Investigation of physical properties of different cake formulations during baking with microwave and infrared-microwave combination
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Infrared-assisted microwave drying in the production of bread crumbs
ŞÜMNÜ S. G. (Danışman)
-
Optimization of microwave frying of potato slices
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Effects of different batter formulations on quality of deep-fat fried chicken nuggets
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Optimization of processing conditions during halogen lamp-microwave combination baking of cakes
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
K.MELİKE(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Optimization of microwave-halogen lamp baking of bread
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Effects of different batter formulations on qualty of deep-fat fried carrot slices
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
N.AKDENİZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Recovery of strawberry aroma compounds by pervaporation
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Halojen lamba mikrodalga kombinasyonu kullanılarak pişirilen keklerde işlem koşullarının optimazsyonu
ŞÜMNÜ S. G. (Danışman)
-
Effects of different ovens and enzymes on quality parameters of bread
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
-
Comparison of microwave drying and microwave mixed-bed drying of red papers
ŞÜMNÜ S. G. (Danışman)
Ö.SEÇMELER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003 -
Fluidized bed, microwave and microwave assisted fluidized bed drying of macaroni beads
ŞÜMNÜ S. G. (Danışman)
E.IRAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003 -
Retardation of staling of microwave baked cakes
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
N.SEYHUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002 -
Development of non-enzymatic browning in microwave baked breads
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
D.ZİNCİRKIRAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001 -
Optimization of microwave baked bread formulation
ŞAHİN S. (Eş Danışman), ŞÜMNÜ S. G. (Eş Danışman)
Ö.ÖZMUTLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001