-
2023 - Devam Ediyor Merkezkaç kuvvetiyle elde edilen antioksidan ve antimikrobiyal özellikte nanoliflerin yara iyileştirici özelliklerinin değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ŞÜMNÜ S. G. (Yürütücü), YAZICIOĞLU N., KÖSE ÖZKAN C., EŞİM Ö., ÖZKAN Y., SAVAŞER A., et al.
-
2023 - 2025 Merkezkaç kuvvetiyle eğirme yöntemiyle tasarlanan akıllı nanoliflerin karakterizasyonu ve tavuğun tazeliğinin izlenmesinde kullanımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ŞÜMNÜ S. G. (Yürütücü), YILDIZ E., KAHYAOĞLU L. N.
-
2021 - 2025 Functionalised Tomato Products
UFUK 2020 Projesi , RIA, Araştırma ve Yenilikçilik Eylemleri Projesi
Öztop H. M., Özcan Kabasakal S., Şümnü S. G., Alpas H., Mert B.
-
2022 - 2024 Metal Organik Çerçeveli Elektrospun Hibrit Nanofiber Kullanan Akıllı Telefon Tabanlı Kolorimetrik Gıda Tazelik Algılama Sistemi
TÜBİTAK Uluslararası İkili İşbirliği Projesi , 2523 - Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) İkili İşbirliği Programı
Kahyaoğlu L. N. (Yürütücü), ŞÜMNÜ S. G.
-
2022 - 2024 Bezelye Ununun ve Mikrodalga İşleminin Biyofenollerin İkili Emülsiyon Yöntemi ile Enkapsülasyonunda Kullanımı
-
2021 - 2024 Polisakkarit Bazlı Aerojellerin Tasarlanması ve Aerojellerin Farklı Gıda İşlemlerinde Kullanılması
-
2020 - 2021 Aktif gıda ambalajlama için bezelye unu bazlı gallik asit içeren biyofilmlerin geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ŞÜMNÜ S. G. (Yürütücü), ŞAHİN S.
-
2018 - 2019 VİŞNE POSASINDAN (PRUNUS CERASUS L.) DİYET LİF EKSTRAKSİYONU VE DÜŞÜK YAĞLI BİSKÜVİ YAPIMINDA KULLANIMI
-
2018 - 2019 MİKRODALGA İLE KAYISI KURUTULMASI VE KALİTESİNİN İNCELENMESİ
-
2018 - 2019 MİKRODALGANIN NANO LİF VE YENİLENEBİLİR FÜLM ÜRETİMİ ÜZERİNE ETKİSİ
-
2018 - 2019 GALİK ASİT İÇEREN VE NOHUT UNUNDAN ELDE EDİLEN BİYOFİLMLERİN ÜRETİLMESİ VE KARAKTERİZASYONU
-
2018 - 2019 ÇİFT KATMANLI FORTİFİCATİON IN BREAD BY USING DOUBLE EMULSIONS
-
2018 - 2019 ALIÇ'TAN ÖZÜTLENEN TRİTERPENLERİN ENKAPSÜLASYONU VE ISIL DAYANIKLILIKLARININ ARAŞTIRILMASI
-
2018 - 2019 Baklagil nişastalarının mikroakışkanlaştırma ve ultrasonikasyon yöntemleri kullanılarak modifiye edilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ŞÜMNÜ S. G. (Yürütücü), ÖZTOP H. M., BİTİK A.
-
2017 - 2017 KIZIL ÖTESİ-MİKRODALGA FIRINDA PİŞİRİLMEYE UYGUN KEÇİBOYNUZU UNU İÇEREN KEK FORMÜLASYONLARININ TASARLANMASI
-
2017 - 2017 NAR POSASINDAN ÖZÜTLENEN FENOLİK BİLEŞENLERİN ENKAPSÜLASYONU VE KEK İÇİNDEKİ STABİLİTELERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2017 - 2017 ÇİFT KATMANLI EMÜLSİYON KULLANILARAK EKMEĞE MAGNEZYUM TAKVİYESİ YAPMA
-
2017 - 2017 ELEKTROEĞİRME METODU KULLANILARAK NANOLİF BAZLI PAKETLEME MALZEMESİ ÜRETİLMESİ
-
2017 - 2017 VİŞNE POSASINDAN DİYET LİF EKSTRAKSİYONU VE DÜŞÜK YAĞLI BİSKÜVİ YAPIMINDA KULLANIMI
-
2016 - 2017 Aktif ambalaj ile cevizin raf ömrünün uzatılması
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2015 - 2015 B grubu vitaminlerinin enkapsülasyonu
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 ULTRA-SONİKASYON YÖNTEMİ İLE KEKLERDEKİ YAĞ İÇERİĞİNİN AZALTILMASI
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2013 - 2013 MİKRODALGA-KIZIL ÖTESİ FIRINDA PİŞİRİLMEK ÜZERE FONKSİYONEL KEKLERİN GELİŞTİRİLMESİ
-
2013 - 2013 KARAYEMİŞ MEYVESİNDEN ELDE EDİLEN FENOLİK MADDELERİN KAPSÜLLENMESİ VE DENEY ORTAMINDAKİ SİNDİRİM DAVRANIŞLARININ MANYETİK REZONANS GÖRÜNTÜLEME TEKNİĞİ KULLANILARAK ARAŞTIRILMASI
-
2010 - 2010 Kaparideki Fenolik Bileşenlerinmikrodalga İle Özütlenmesi
-
2009 - 2009 Domates Posasındaki Fenolik Bileşenlerin Mikrodalga İle Özütlenmesi