Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

The Effect of Hydrolysis on the Antioxidant Activity of Olive Mill Waste

Applied Sciences (Switzerland) , cilt.12, sa.23, 2022 (SCI-Expanded) Creative Commons License identifier identifier
Plum Print visual indicator of research metrics
PlumX Metrics
  • Citations
    • Citation Indexes: 8
  • Captures
    • Readers: 16
  • Mentions
    • Blog Mentions: 1
    • News Mentions: 1
  • Social Media
    • Shares, Likes & Comments: 38
see details
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Kitaplar

RHEOLOGY OF FOOD HYDROGELS AND ORGANOGLES

ADVANCES IN FOOD RHEOLOGY AND ITS APPLICATIONS, , Editör, WOODHEAD PUBLISHING, ss.657-681, 2023
Ansiklopedide Bölümler

Reference Module in Food Science

Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , ss.1-2, 2016
Metrikler

Yayın

288

Atıf (WoS)

2491

H-İndeks (WoS)

30

Atıf (Scopus)

2849

H-İndeks (Scopus)

33

Atıf (Scholar)

246

H-İndeks (Scholar)

8

Proje

43

Tez Danışmanlığı

54

Açık Erişim

33
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları