Yayınlar & Eserler

Makaleler 175
Tümü (175)
SCI-E, SSCI, AHCI (152)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (165)
ESCI (11)
Scopus (170)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (3)
Kitaplar 2

1. RHEOLOGY OF FOOD HYDROGELS AND ORGANOGLES

ADVANCES IN FOOD RHEOLOGY AND ITS APPLICATIONS, , Editör, WOODHEAD PUBLISHING, ss.657-681, 2023
Ansiklopedide Bölümler 3
Metrikler

Yayın

325

Yayın (WoS)

166

Yayın (Scopus)

171

Atıf (WoS)

2868

H-İndeks (WoS)

32

Atıf (Scopus)

3254

H-İndeks (Scopus)

35

Atıf (Scholar)

361

H-İndeks (Scholar)

8

Proje

51

Tez Danışmanlığı

63

Açık Erişim

40
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları