Physicochemical and Structural Characterization of Microfluidized and Sonicated Legume Starches


Bitik A., Sumnu G., Oztop M.

Food and Bioprocess Technology, cilt.12, sa.7, ss.1144-1156, 2019 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 12 Sayı: 7
  • Basım Tarihi: 2019
  • Doi Numarası: 10.1007/s11947-019-02264-4
  • Dergi Adı: Food and Bioprocess Technology
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.1144-1156
  • Anahtar Kelimeler: Chickpea, Lentil, Starch modification, Ultrasonication, Microfluidization, NMR, PRESSURE, GELATINIZATION, AMYLOSE, SORGHUM, IMPACT
  • Orta Doğu Teknik Üniversitesi Adresli: Evet