Atıf İçin Kopyala
Bitik A., Sumnu G., Oztop M.
Food and Bioprocess Technology, cilt.12, sa.7, ss.1144-1156, 2019 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
12
Sayı:
7
-
Basım Tarihi:
2019
-
Doi Numarası:
10.1007/s11947-019-02264-4
-
Dergi Adı:
Food and Bioprocess Technology
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.1144-1156
-
Anahtar Kelimeler:
Chickpea, Lentil, Starch modification, Ultrasonication, Microfluidization, NMR, PRESSURE, GELATINIZATION, AMYLOSE, SORGHUM, IMPACT
-
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet