SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Enkapsulasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Uretimi ve Stabilitesi
Akademik Gıda
, cilt.12, ss.41-57, 2014 (Hakemli Dergi)
Enkapsülasyon Maddesi Olarak Lipozom ve Gıdalarda Kullanımı Yapısı Karakterizasyonu Üretimi ve Stabilitesi
Akademik Gıda Dergisi
, cilt.12, sa.4, ss.41-57, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Use of Magnetic Resonance Imaging (MRI) and Low Resolution NMR Relaxometry to Follow Physicochemical Changes in Foods, Detect Quality and Asses Stability of Colloidal Systems
6th International Conference on Nutrition and Food Sciences, Budapest, Macaristan, 10 - 12 Mayıs 2017
Ayva Çekirdeği Ekstraktı ile stabilize edilmiş emülsiyonların NMR Relaksometre metodu ile karakterizasyonu
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Investigation of Physical Properties and Moisture Sorption Behaviour of Different MArshmallow Formulations
III. International Conference on Agricultural and Food Engineering, Kuala-Lumpur, Malezya, 23 - 25 Ağustos 2016
Effect of Different Homogenization Techniques on the Particle Size of Liposomes and Storage Characterization by NMR Relaxometry
4th International Conference and Exhibition on Food Processing Technology, Londrina, Birleşik Krallık, 10 - 12 Ağustos 2015
Texture analysis of Traditional Turkish Pumpkin Dessert by Using Magnetic Resonance Imaging MRI
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013
Depectinization of Ottoman Strawberry Fragaria Ananassa Juice
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013
Ansiklopedide Bölümler
Reference Module in Food Science
Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , ss.1-2, 2016
Reference Module in Food Science
Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , ss.1-5, 2015