Akademik Unvanlar
-
2023 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2015 - 2023 Doç. Dr.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2009 - 2015 Yrd. Doç. Dr.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2007 - 2009 Öğretim Görevlisi Dr.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2004 Araştırmacı
Rutgers, The State University of New Jersey
Yönetimsel Görevler
-
2007 - 2018 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2007 - 2009 Bölüm Başkan Yardımcısı
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans RESEARCH METHODS AND ETHICS IN FOOD ENGINEERING
-
Lisans FOOD ENGINEERING OPERATIONS II
-
Lisans NUMERICAL METHODS AND MODELING FOR FOOD ENGINEERING
-
Yüksek Lisans TRANSPORT PHENOMENA IN FOOD ENG.
-
Lisans FOOD ENGINEERING DESIGN
-
Lisans ENGINEERING PRINCIPLES OF NOVEL FOOD PRESERVATION TECHNOLOGIES
-
Lisans FOOD PRODUCT AND PLANT DESIGN
-
Lisans Mathematical Modeling in Food Engineering Process
-
Lisans FOOD ENGINEERING RESEARCH
-
Lisans FOOD ENGINEERING OPERATIONS I
-
Lisans Introduction to Food Engineering
Yönetilen Tezler
-
Multilevel characterization and in vitro digestion of starch-based food systems enriched with dietary fiber
Şensoy I. (Danışman)
Ö.GÜVEN(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Effect of psyllium and cellulose fiber addition on starch digestibility for bread and cracker
Şensoy I. (Danışman)
-
In vitro starch digestion of flat dough pieces with and without fiber
Şensoy I. (Danışman)
-
Changes in the structure and digestion fractions of wheat starch cooked with and without fiber
Şensoy I. (Danışman)
-
Effect of gelatinization properties of different starch types in the presence of psyllium fiber on in vitro digestion
Şensoy I. (Danışman)
-
Effects of fiber content and extrusion conditions on quality of pasta
-
Effect of microfluidized onion skin addition on the quality of extrudates
-
Effect of extrusion on bioactive compounds found in artichoke leaf powder and on their in vitro bioaccessibilities
-
Detoxification of aflatoxin B1 in peanut meal by heating and gamma irradiation
Şensoy İ. (Eş Danışman), Bozoğlu F.
-
Effect of extrusion on functional components and in vitro bioaccessibility of β-cryptoxanthin and zeaxanthin
-
Effect of tomato, red pepper and carrot pulp addition on the quality of extrudates
-
Effect of added ingredients on the acrylamide level and quality of extrudates
-
Effect of extrusion on the functional properties of carrot pulp added extrudates and in-vitro bioaccessibility of lutein and beta-carotene
-
Ekstrüzyonun fonksiyonel bileşenler ve β-kriptozantin ve zeaksantinin ın vıtro biyoerişilebilirliği üzerine etkisi.
Şensoy İ., Ögel Z. B. (Eş Danışman)
-
Effect of extrusion on functional components in tomato pulp added extrudates and in vitro bioaccessibility of lycopene
-
Characterization and analysis of the antioxidant capacity of functional phenolics oxidized by Scytalidium thermophilum catalase phenol oxidase (CATPO)