Yayınlar & Eserler

Makaleler 24
Tümü (24)
SCI-E, SSCI, AHCI (21)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (21)
ESCI (1)
Scopus (22)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
Kitaplar 4

1. Microwave Frying

Microwave Processing of Foods: Challenges, Advances and Prospects , Anubhav Pratap-Singh • Ferruh Erdogdu Shaojin Wang • Hosahalli S. Ramaswamy, Editör, Springer Nature Switzerland Ag, Zug, ss.375-383, 2024

2. Geleceğin Alternatif Protein Kaynakları

Besleyici ve Sağlıklı Gıda : Gıda Endüstrisinden Sofraya - 2023, Sedef Nehir EL, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.68-74, 2023 Creative Commons License

3. Design of Ohmic Heating Processes

Handbook of Food Process Design, M. S. Rahman and J. Ahmed, Editör, Wiley-VCH Verlag Berlin GmbH , Oxford, ss.1127-1147, 2012 Sürdürülebilir Kalkınma

4. Ohmic Heating and Moderate Electric Field (MEF) Processing.

Engineering and Food for the 21st Century, Jorge Welti-Chanes,Gustavo V. Barbosa-Cánovas,José Miguel Aguilera, Editör, CRC, New York , Florida, ss.779-787, 2002 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

65

Yayın (WoS)

23

Yayın (Scopus)

23

Atıf (WoS)

697

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

861

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

1161

H-İndeks (Scholar)

10

Proje

28

Tez Danışmanlığı

17

Açık Erişim

21
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları