Atıf İçin Kopyala
Şensoy I., Sastry, S.K., Yousef, A., Cho, H-Y., Unal, R., Salengke, S., Wang, W-C., Lima, M., Kulshrestha, S., Wongsa-Ngasri, P., Sensoy, I I.
Engineering and Food for the 21st Century, Jorge Welti-Chanes,Gustavo V. Barbosa-Cánovas,José Miguel Aguilera, Editör, CRC, New York , Florida, ss.779-787, 2002
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
-
Basım Tarihi:
2002
-
Yayınevi:
CRC, New York
-
Basıldığı Şehir:
Florida
-
Sayfa Sayıları:
ss.779-787
-
Editörler:
Jorge Welti-Chanes,Gustavo V. Barbosa-Cánovas,José Miguel Aguilera, Editör
-
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Adresli:
Hayır