Yayınlar & Eserler

Makaleler 25
Tümü (25)
SCI-E, SSCI, AHCI (25)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (25)
Scopus (24)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 4

1. Diversity of wild non-Saccharomyces yeast population in must and wine during spontaneous wine fermentation

Proceedings of applied Microbiology, Edinburgh, Saint Helena, 12 - 13 Kasım 2018, cilt.4, ss.43, (Özet Bildiri)

3. Metabolizma Penceresinden Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar

XIII. Ulusal Metabolik Hastalıklar ve Beslenme Kongresi, Adana, Türkiye, 14 - 18 Nisan 2015

4. Behaviour and control of Listeria innocua during manufacturing and storage of Turkish white cheese

Risk Assessment of Microbial Problems and Preventive Actions in Food Industry - 2nd Open Seminar Arranged by SAFOODNET - Food Safety and Hygiene Networking Within New Member States and Associated Candidate Countries; FP6-022808-2006, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Ekim 2007, ss.82-83, (Tam Metin Bildiri) identifier
Kitaplar 1

1. Starter Cultures

Food Science Technology and Engineering, Ertan Anli,Pinar Sanlibaba, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.1-960, 2022
Metrikler

Yayın

30

Yayın (WoS)

25

Yayın (Scopus)

25

Atıf (WoS)

601

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

587

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

228

H-İndeks (Scholar)

6

Proje

19

Tez Danışmanlığı

19

Açık Erişim

15
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları