Desteklenen Projeler
-
2017 - 2020 Türkiyede Önemli Yerel Şarap Üretim Bölgelerine Özel Üzüm Çeşitleri Şıralarında ve Doğal Olarak Fermente Edilmiş Şaraplarında Saccharomyces Haricinde Kalan (Non-Saccharomyces) ve Saccharomyces Mayalar
-
2018 - 2019 Paralel Zeki Optimizasyon Algoritmalarının GPU Üzerinde Gerçekleştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
-
2018 - 2019 TÜRKİYE'DE YETİŞTİRİLEN DÖRT VİTİS VİNİFERA ÜZÜM ÇEŞİDİNDEKİ ŞARAPLARDAKİ AROMA BİLEŞİKLERİ KARŞILAŞTIRMASI
-
2017 - 2017 Geleneksel yoğurtlardan izole edilmiş Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus kültürlerinin16S rDNA sekanslanması ve PFGE metodu ile genotipik farklılıklarının belirlenmesi
-
2017 - 2017 GELENEKSEL ŞARAP BAĞLANTILI SACCHAROMYCES CEREVİSİAE SUŞLARININ MOLEKÜLER KARAKTERİZASYONU
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 Yöre üzümlerinin yıkama suyundan, must ve geleneksel şaraplarından Saccharomyces cerevisiaea izolasyonu, tanı ve PFGE ile tipleme
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜLTEKİN G. C. (Yürütücü) , BALCI O., Eyüboğlu Ö., Çetinkaya A., Çavdaroğlu Ç.
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2013 - 2013 PFGE yöntemi ile Geleneksel yoğurtlardan izole edilmiş Streptococcus thermophilus kültürlerinin (PFGE) ve RAPD-PCR metotları ile genotipik farklılıklarının belirlenmesi
-
2011 - 2011 Kefirden İzole Edilen Probiyotik Lactobacillus Acidophilus Suşlarının Rapd-Pcr İlealttiplemesi
-
2010 - 2010 Süt Ve Süt Ürünlerinde Salmonella Spl.'nin Real - Time Pcr Yöntemi İle Tanısı İçin Kullanılan İki Önemli Gen Bölgesinin Karşılaştırılması
-
2009 - 2009 Genetik Modifiye (gm) Mısırlarda Etiketleme Gereği "quantifikasyon"