-
2025 - Devam Ediyor Elektro-santrifüjlü eğirme metodu ile biyobozunur etilen tutucu buzdolabı filtresi geliştirilmesi
-
2023 - Devam Ediyor Merkezkaç kuvvetiyle elde edilen antioksidan ve antimikrobiyal özellikte nanoliflerin yara iyileştirici özelliklerinin değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ŞÜMNÜ S. G. (Yürütücü), YAZICIOĞLU N., KÖSE ÖZKAN C., EŞİM Ö., ÖZKAN Y., SAVAŞER A., et al.
-
2024 - 2026 Emülsiyon Tipi Gıdalarda Yenilikçi Tuz Azaltma Yöntemi: İkili Emülsiyonlar
TÜBİTAK Uluslararası İkili İşbirliği Projesi , 2523 - Kore Ulusal Araştırma Vakfı (NRF) İkili İşbirliği Programı
ŞÜMNÜ S. G. (Yürütücü), Şahin S., Yazıcıoğlu N.
-
2022 - 2024 Gidalarin Saklama Sürelerini Arttirmak Ve Gida Güvenliğini Sağlamak Amaciyla 405 Nm Merkezli Görünür Dalga Boyundaki Işiğin Entegre Edildiği Buzdolabinin Tasarlanmasi
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
ŞAHİN S. (Yürütücü), ÖZTOP H. M., SÖYLER U. B.
-
2022 - 2024 Bezelye Ununun ve Mikrodalga İşleminin Biyofenollerin İkili Emülsiyon Yöntemi ile Enkapsülasyonunda Kullanımı
-
2022 - 2024 Nişastanın modifiye edilerek bayatlamanın yavaşlatılması
-
2020 - 2021 Yer Fıstığı Proteini ve Mısır nişastası ile Aktif Biyofilmlerin Üretilmesi
-
2020 - 2021 Aktif gıda ambalajlama için bezelye unu bazlı gallik asit içeren biyofilmlerin geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ŞÜMNÜ S. G. (Yürütücü), ŞAHİN S.
-
2019 - 2021 pH, Ultrasonikasyon ve Ultraviole Uygulamalarının Fiğ Nişastası ve Susam Küspesi Proteini Kullanılarak Elde Edilen Aktif Biyoçözünür Filmlerin Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2019 - 2021 TASTEFUNgi -More Macrofungi Utilisation in European Food Industry Through C-VET (Sürekli Mesleki Eğitim Yoluyla Avrupa Gıda Sanayisinde Makromantar Kullanımının Artırılması)
Erasmus Projesi , Erasmus+ KA2 Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi için İşbirliği Projesi, Avrupa Düzeyi
Şahin S. (Yürütücü), Şümnü S. G.
-
2019 - 2020 Baklagil Unu Kullanılarak Magnezyumun İkili Emülsiyon Yöntemiyle Kapsüllenmesi
-
2018 - 2019 FARKLI KAYNAKLI PROTEİN VE KARBONHİDRATLAR İLE AKTİF BİYOFİLMLERİN ÜRETİLMESİ
-
2017 - 2017 MEYVELERİ DAHA UZUN SÜRE TAZE MUHAFAZA ETMEK İÇİN AKTİF PAKETLEME ÇÖZÜMÜ; PORTAKAL KABUĞU KEKİK VE PAPATYA YAĞI ENTEGRE EDİLMİŞ KAĞIT
-
2017 - 2017 KIZIL ÖTESİ-MİKRODALGA FIRINDA PİŞİRİLMEYE UYGUN KEÇİBOYNUZU UNU İÇEREN KEK FORMÜLASYONLARININ TASARLANMASI
-
2017 - 2017 ELEKTROEĞİRME METODUYLA ÜRETİLEN BAKLAGİL PROTEİNİ BAZLI NANOLİFLERİN KARAKTERİZASYONU
-
2016 - 2017 Aktif ambalaj ile cevizin raf ömrünün uzatılması
-
2015 - 2017 Sıcak yemeklerin raf ömrünü uzatmak için buzdolabında ideal saklama koşullarının belirlenmesi ve buna uygun özel soğutucu bölmenin tasarlanarak buzdolaplarına uygulanması
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2015 - 2015 B grubu vitaminlerinin enkapsülasyonu
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 ULTRA-SONİKASYON YÖNTEMİ İLE KEKLERDEKİ YAĞ İÇERİĞİNİN AZALTILMASI
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2013 - 2014 Ekstrüde edilmiş ürünlerde akrilamid içeriğinin azaltılması
-
2013 - 2013 BİBERİYE YAĞININ ENKAPSÜLASYONU
-
2013 - 2013 LAKTOZSUZ SÜT TATLISININ GELİŞTİRİLMESİ
-
2009 - 2010 Bulgur Üretiminde Güneş Kurutucusunun Tasarlanarak Kullanılması
-
2005 - 2007 Yeni Teknolojilerle Baharatlardan Esansiyel Yağ Ekstraksiyonu ve Bu Yağların Fiziksel, Antioksidan ve Antimikrobiyel Özellikleri
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
ŞAHİN S. (Yürütücü)
-
2005 - 2007 Yeni teknolojilerle baharatlardan esansiyel yağ ekstraksiyonu ve bu yağların fiziksel, antioks.ve antimik.