Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Merkezkaç kuvvetiyle elde edilen antioksidan ve antimikrobiyal özellikte nanoliflerin yara iyileştirici özelliklerinin değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ŞÜMNÜ S. G. (Yürütücü), YAZICIOĞLU N., KÖSE ÖZKAN C., EŞİM Ö., ÖZKAN Y., SAVAŞER A., et al.
-
2022 - 2024 Bezelye Ununun ve Mikrodalga İşleminin Biyofenollerin İkili Emülsiyon Yöntemi ile Enkapsülasyonunda Kullanımı
-
2022 - 2024 Nişastanın modifiye edilerek bayatlamanın yavaşlatılması
-
2020 - 2021 Yer Fıstığı Proteini ve Mısır nişastası ile Aktif Biyofilmlerin Üretilmesi
-
2020 - 2021 Aktif gıda ambalajlama için bezelye unu bazlı gallik asit içeren biyofilmlerin geliştirilmesi
-
2019 - 2021 pH, Ultrasonikasyon ve Ultraviole Uygulamalarının Fiğ Nişastası ve Susam Küspesi Proteini Kullanılarak Elde Edilen Aktif Biyoçözünür Filmlerin Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2019 - 2021 TASTEFUNgi -More Macrofungi Utilisation in European Food Industry Through C-VET (Sürekli Mesleki Eğitim Yoluyla Avrupa Gıda Sanayisinde Makromantar Kullanımının Artırılması)
-
2019 - 2020 Baklagil Unu Kullanılarak Magnezyumun İkili Emülsiyon Yöntemiyle Kapsüllenmesi
-
2018 - 2019 FARKLI KAYNAKLI PROTEİN VE KARBONHİDRATLAR İLE AKTİF BİYOFİLMLERİN ÜRETİLMESİ
-
2017 - 2017 MEYVELERİ DAHA UZUN SÜRE TAZE MUHAFAZA ETMEK İÇİN AKTİF PAKETLEME ÇÖZÜMÜ; PORTAKAL KABUĞU KEKİK VE PAPATYA YAĞI ENTEGRE EDİLMİŞ KAĞIT
-
2017 - 2017 KIZIL ÖTESİ-MİKRODALGA FIRINDA PİŞİRİLMEYE UYGUN KEÇİBOYNUZU UNU İÇEREN KEK FORMÜLASYONLARININ TASARLANMASI
-
2017 - 2017 ELEKTROEĞİRME METODUYLA ÜRETİLEN BAKLAGİL PROTEİNİ BAZLI NANOLİFLERİN KARAKTERİZASYONU
-
2016 - 2017 Aktif ambalaj ile cevizin raf ömrünün uzatılması
-
2015 - 2017 Sıcak yemeklerin raf ömrünü uzatmak için buzdolabında ideal saklama koşullarının belirlenmesi ve buna uygun özel soğutucu bölmenin tasarlanarak buzdolaplarına uygulanması
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2015 - 2015 B grubu vitaminlerinin enkapsülasyonu
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 ULTRA-SONİKASYON YÖNTEMİ İLE KEKLERDEKİ YAĞ İÇERİĞİNİN AZALTILMASI
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2013 - 2014 Ekstrüde edilmiş ürünlerde akrilamid içeriğinin azaltılması
-
2013 - 2013 BİBERİYE YAĞININ ENKAPSÜLASYONU
-
2013 - 2013 LAKTOZSUZ SÜT TATLISININ GELİŞTİRİLMESİ
-
2009 - 2010 Bulgur Üretiminde Güneş Kurutucusunun Tasarlanarak Kullanılması
-
2005 - 2007 Yeni Teknolojilerle Baharatlardan Esansiyel Yağ Ekstraksiyonu ve Bu Yağların Fiziksel, Antioksidan ve Antimikrobiyel Özellikleri
Kontrata Dayalı Araştırmalar
-
2005 - 2007 Yeni teknolojilerle baharatlardan esansiyel yağ ekstraksiyonu ve bu yağların fiziksel, antioks.ve antimik.