Desteklenen Projeler
-
2022 - 2024 Bezelye Ununun ve Mikrodalga İşleminin Biyofenollerin İkili Emülsiyon Yöntemi ile Enkapsülasyonunda Kullanımı
-
2020 - 2021 Yer Fıstığı Proteini ve Mısır nişastası ile Aktif Biyofilmlerin Üretilmesi
-
2020 - 2021 Aktif gıda ambalajlama için bezelye unu bazlı gallik asit içeren biyofilmlerin geliştirilmesi
-
2019 - 2021 TASTEFUNgi -More Macrofungi Utilisation in European Food Industry Through C-VET (Sürekli Mesleki Eğitim Yoluyla Avrupa Gıda Sanayisinde Makromantar Kullanımının Artırılması)
-
2018 - 2019 FARKLI KAYNAKLI PROTEİN VE KARBONHİDRATLAR İLE AKTİF BİYOFİLMLERİN ÜRETİLMESİ
-
2017 - 2017 MEYVELERİ DAHA UZUN SÜRE TAZE MUHAFAZA ETMEK İÇİN AKTİF PAKETLEME ÇÖZÜMÜ; PORTAKAL KABUĞU KEKİK VE PAPATYA YAĞI ENTEGRE EDİLMİŞ KAĞIT
-
2017 - 2017 KIZIL ÖTESİ-MİKRODALGA FIRINDA PİŞİRİLMEYE UYGUN KEÇİBOYNUZU UNU İÇEREN KEK FORMÜLASYONLARININ TASARLANMASI
-
2017 - 2017 ELEKTROEĞİRME METODUYLA ÜRETİLEN BAKLAGİL PROTEİNİ BAZLI NANOLİFLERİN KARAKTERİZASYONU
-
2016 - 2017 Aktif ambalaj ile cevizin raf ömrünün uzatılması
-
2015 - 2017 Sıcak yemeklerin raf ömrünü uzatmak için buzdolabında ideal saklama koşullarının belirlenmesi ve buna uygun özel soğutucu bölmenin tasarlanarak buzdolaplarına uygulanması
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2015 - 2015 B grubu vitaminlerinin enkapsülasyonu
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 ULTRA-SONİKASYON YÖNTEMİ İLE KEKLERDEKİ YAĞ İÇERİĞİNİN AZALTILMASI
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2013 - 2014 Ekstrüde edilmiş ürünlerde akrilamid içeriğinin azaltılması
-
2013 - 2013 BİBERİYE YAĞININ ENKAPSÜLASYONU
-
2013 - 2013 LAKTOZSUZ SÜT TATLISININ GELİŞTİRİLMESİ
-
2009 - 2010 Bulgur Üretiminde Güneş Kurutucusunun Tasarlanarak Kullanılması
Kontrata Dayalı Araştırmalar
-
2005 - 2007 Yeni teknolojilerle baharatlardan esansiyel yağ ekstraksiyonu ve bu yağların fiziksel, antioks.ve antimik.