Makaleler
9
Tümü (9)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
ESCI (1)
Scopus (9)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
8
3. NMR RELAXATION SPECTRUM ANALYSIS FOR SOFT CANDIES
1st International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Özet Bildiri)
4. Textural Characterization of Low Calorie Gelatin and Starch Based Soft Candies
1st International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Özet Bildiri)
5. Fermantasyon için Şeker Kaynağı Olarak Kullanılmak Üzere Meyve Kabuklarının ve diğer Lignoselülozik Biyokütlelerin Enzimatik Hidrolizi
18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2015, (Özet Bildiri)
6. Farklı Lignoselülozik Biyokütlelerin Enzimatik Hidrolizi
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
8. Exploring the Syneresis Behavior of Turkish Delight Prepared in a Microwave Oven
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)