Doç. Dr. LEYLA NESRİN KAHYAOĞLU


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Mühendislik Kimyasal


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi, Gıda Ambalajlama

Metrikler

Yayın

22

Atıf (WoS)

189

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

235

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

464

H-İndeks (Scholar)

10

Proje

12

Tez Danışmanlığı

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2011 - 2017

2011 - 2017

Doktora

Purdue University, Engineering, Agricultural and Biological Engineering, Amerika Birleşik Devletleri

2007 - 2009

2007 - 2009

Yüksek Lisans

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2002 - 2007

2002 - 2007

Lisans

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2017

2017

Doktora

Three dimensional micro/nano-patterning of biomolecules for high throughput physiological sensing

Purdue University

2009

2009

Yüksek Lisans

Usage of spouted bed and microwave assisted spouted bed dryers in bulgur production

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Teknolojisi

Gıda Ambalajlama

Akademik Unvanlar / Görevler

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Dr. Öğr. Üyesi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

2018 - 2019

2018 - 2019

Araştırma Görevlisi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim

2009 - 2010

2009 - 2010

Gıda Mühendisi

Progıda A.Ş.

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Chemistry of Food Preservation and Packaging

Lisans

Lisans

Gıda Fiziksel Kimyası

Lisans

Lisans

Food Materials Laboratory

Lisans

Lisans

Gıda Kimyası

Lisans

Lisans

Food Engineering Operation III

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2015

2015

Light-directed functionalization methods for high-resolution optical fiber based biosensors

Kahyaoglu L. N., Madangopal R., Stensberg M., Rickus J. L.

Conference on Advanced Environmental, Chemical, and Biological Sensing Technologies XII, Maryland, Amerika Birleşik Devletleri, 20 - 21 Nisan 2015, cilt.9486 identifier identifier

Kitap & Kitap Bölümleri

2013

2013

New approaches in microbial pathogen detection

KAHYAOĞLU L. N., irudayaraj j.

Advances in Microbial Food Safety, Sofos John, Editör, Woodhead Publishing, ss.202-226, 2013

Bilimsel Hakemlikler

Haziran 2024

Haziran 2024

JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2024

Haziran 2024

RSC ADVANCES

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2024

Haziran 2024

INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2024

Mayıs 2024

Applied Food Research

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Mart 2024

Mart 2024

FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Şubat 2024

Şubat 2024

RSC Sustainable Food Technology

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

FOOD HYDROCOLLOIDS

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ocak 2024

Ocak 2024

FOOD CHEMISTRY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Eylül 2023

Eylül 2023

FOOD HYDROCOLLOIDS

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2023

Ağustos 2023

INTERNATIONAL JOURNAL OF SUSTAINABLE ENGINEERING

ESCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2023

Haziran 2023

FOOD CHEMISTRY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Aralık 2022

Aralık 2022

BIOMASS CONVERSION AND BIOREFINERY

SCI-E Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye



Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

27 Kasım 2023 - 29 Kasım 2023

27 Kasım 2023 - 29 Kasım 2023

9th International Conference on Food Chemistry&Technology

Katılımcı

Paris-Fransa

10 Aralık 2022 - 13 Aralık 2022

10 Aralık 2022 - 13 Aralık 2022

1st International Conference on Scientific and Academic Research

Katılımcı

Konya-Türkiye

11 Kasım 2022 - 12 Kasım 2022

11 Kasım 2022 - 12 Kasım 2022

4th Euro Congress on November 11-12, 2022 | Rome, Italy DIABETES & FOOD TECHNOLOGY

Oturum Başkanı

Rome-İtalya

03 Mart 2022 - 06 Mart 2022

03 Mart 2022 - 06 Mart 2022

Gıda Kimyası Kongresi

Katılımcı

Antalya-Türkiye

26 Haziran 2018 - 30 Haziran 2018

26 Haziran 2018 - 30 Haziran 2018

2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB)

Katılımcı

Podgorica-Karadağ

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 344

h-indeksi (WOS): 9