Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Domates Suyuna İnokule Edilmiş Escherichia coli O157H7 Bakterisinin Yüksek Hidrostatik Basınç YHB ile İnaktivasyonunun Lineer Olmayan Yöntemler ile Modellenmesi
-
2021 - 2025 Functionalised Tomato Products
-
2023 - 2023 Capacity Building on New Technologies to Reduce Post-Harvest Losses-CPF-TURAGRIC-957 COMCEC-İSEDAK Project
-
2021 - 2023 Yüksek Basınçta Maya Yıkımı ile Mikrobiyal Yağ Özütleme: Yüksek Hidrostatik Basınç ve Yüksek Basınçlı Homojenizasyon Yöntemlerinin Karşılaştırılması
-
2021 - 2023 Nohut (Cicer arietinum L.) Suyundan Toz Emülgatör Eldesinde Farklı Teknolojilerin Denenmesi ve Tozların Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
-
2020 - 2022 Balık Kollajeninden Yüksek Hidrostatik Basınç YHP Kullanarak Kolajen Hidrolizat Üretimi ve Kolajen Hidrolizatların Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
-
2019 - 2019 Reduction of Food Loss and Waste in the OIC Countries-İİT Ülkelerinde Gıda İsraf ve Kaybının Azaltıması
-
2018 - 2019 Çiya Tohumlarından Yağ Ekstraksiyonu ve Nanoemülsiyon Yapımı
-
2018 - 2019 ISIL OLMAYAN İŞLEMLERLE BALIK JELATİNİN JELLEŞME ÖZELLİKLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ
-
2018 - 2019 YÜKSEK BASINÇ KULLANILARAK ŞEKER PANCARI POSASINDAN PEKTİN EKSTRAKSİYONU VE ŞEKERLEMEDE KULLANIMI
-
2018 - 2019 YÜKSEK HİDROSTATİK BASINÇ İLE ENDÜKLENEN BÖCEK PROTEİNLERİNİN D-PSİKOZ İLE GLİKASYONU
-
2018 - 2019 PEYNİR ALTI SUYU PROTEİN İZOLATINDAN YAPILAN JELASYONUN YÜKSEK HİDROSTATİK BASINÇ İLE UYARILARAK İNCELENMESİ
-
2018 - 2019 YÜKSEK HİDROSTATİK BASINCIN (YHB) VE YÜKSEK DİNAMİK BASINCIN (YDB) SELÜLOZ HİDROLİZİ VE SELÜLOZ AKTİVİTESİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
-
2018 - 2019 Bitkisel ve Hayvansal Kökenli Polimerlerin Jelleşme Özelliklerinin İncelenmesi
-
2017 - 2017 YÜKSEK HİDROSTATİK BASINÇ İLE NANOYAPILANDIRILMIŞ KATI YAĞ PARÇACIKLARI GELİŞTİRİLMESİ VE YÜKSEK KAYNAMA NOKTASINA SAHİP UÇUCU YAĞLARIN ENKAPSÜLASYONU
-
2017 - 2017 YÜKSEK HİDROSTATİK BASINCA MARUZ KALMIŞ BİYOLOJİK NUMUNELERİN FİZİKSEL DURUMUNUN VE BÜTÜNLÜĞÜNÜN TESPİTİNDE BİR VE İKİ BOYUTLU NMR RELAKSOMETRE TEKNİĞİNİN KULLANILMASI
-
2017 - 2017 YÜKSEK HİDROSTATİK BASINCIN VE YÜKSEK DİNAMİK BASINCIN SELÜLOZ HİDROLİZİ VE SELÜLAZ AKTİVİTESİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
-
2017 - 2017 Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulamasının Farklı Makro-moleküllerin Yapıları Üzerine Etkisi
-
2017 - 2017 YÜKSEK HİDROSTATİK BASINCIN NİŞASTANIN FİZİKOKİMYASAL VE DOKUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2013 - 2013 Sağlıksız , virüslü domates tohumlarının erken tespitinde NMR Relaksometre Tekniğinin Kullanılması
-
2012 - 2012 Yüksek Hidrostatik Basınç Prosesinin (yhb) Nar Suyunun Kalite Faktörleri Ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi
-
2011 - 2011 Ticari Bebek Mamalarında Furan Oluşumu, Mikrobiyal Ve Besinsel Kalite Parametreleri Üzerinden Isıl Sterilizasyon Ve Yoksek Hidrostatik Basınç Uygulamalarının Karşılaştırılması
-
2011 - 2011 Kalite Parametrelerini En İyi Etkileyen Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulamalarının Barbunya (mullus Barbatus Linnaeus, 1758) Ve Uskumru (scomber Scombrus) Balıklarının Raf Ömürleri Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
-
2010 - 2010 Taze Deniz Ürünlerinin Dondurarak - Şoklanarak İşlenmesi Yerine Isısal Olmayan Teknolojiler Kullanılarak Saklanması Ve Kalite Parametrelerinin Takibi
-
2009 - 2009 Yüksek Hidrostatik Basınç Uygulamasının Beyaz Ve Kırmızı Üzüm Suyunun Kalite Parametrelerine Etkileri.