Eğitim Bilgileri
-
1995 - 2000 Doktora
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
-
1992 - 1996 Yüksek Lisans
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü, Türkiye
-
1992 - 1995 Yüksek Lisans
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2000 Doktora
Effect of temperature, pH and bacteriocins on the viability of selected food pathogens in food systems during high hydrostatic pressure (HHP)processing
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1996 Yüksek Lisans
Total quality management system prupusal for a foud plant
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü
-
1995 Yüksek Lisans
Computer controlled active yeast drying
Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yabancı Diller
-
C1 İleri İngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
-
2019Reducing Food Loss and Waste in OIC
Çevre ve Sürdürülebilirlik , İslam İşbirliği Teşkilatı-Tarım ve Orman Bakanlığı