Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Extraction Techniques for the Recovery of Antioxidants from Food Industry By Products

International Conference and Exhibition Nutraceuticals and Functional Foods, Türkiye, 12 - 18 Ekim 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

Supercritical Fluid Processing for the Recovery of Biactive Compounds from Food Industry By-Products

High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing, Tiziana Fornari,Roumiana P. Stateva, Editör, Springer, ss.305-355, 2015

Cookie Dough Rheology

Engineering Aspects of Baking of Sweet Goods, S.G. Sumnu,S. Sahin, Editör, CRC, New York , Florida, ss.121-147, 2008

Metrikler

Yayın

19

Atıf (WoS)

719

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

896

H-İndeks (Scopus)

13

Proje

8

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları