Yayınlar & Eserler

Makaleler 16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (16)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (16)
Scopus (16)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 1

1. Extraction Techniques for the Recovery of Antioxidants from Food Industry By Products

International Conference and Exhibition Nutraceuticals and Functional Foods, Türkiye, 12 - 18 Ekim 2014, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. Supercritical Fluid Processing for the Recovery of Biactive Compounds from Food Industry By-Products

High Pressure Fluid Technology for Green Food Processing, Tiziana Fornari,Roumiana P. Stateva, Editör, Springer, ss.305-355, 2015

2. Cookie Dough Rheology

Engineering Aspects of Baking of Sweet Goods, S.G. Sumnu,S. Sahin, Editör, CRC, New York , Florida, ss.121-147, 2008
Metrikler

Yayın

19

Yayın (WoS)

16

Yayın (Scopus)

16

Atıf (WoS)

806

H-İndeks (WoS)

12

Atıf (Scopus)

971

H-İndeks (Scopus)

14

Atıf (Scholar)

57

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

8

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları