Arş. Gör. ÖZGE GÜVEN İLİK
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (1)
1.
Psyllium and monogylceride addition in breadmaking: Molecular interactions, nano- and micro-structural characterization, physical properties, sensory properties, and starch digestibility
Güven Ö.
,
Şensoy İ.
,
De Leyn I.
,
Dewettinck K.
,
Van Bockstaele F.
Food Hydrocolloids
, cilt.163, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2.
VALORIZATION OF ARTICHOKE LEAF POWDER IN EXTRUDED SNACKS: PRODUCT QUALITY AND IN VITRO STARCH DIGESTIBILITY
Çaltinoğlu-Toraman Ç.
,
Güven Ö.
,
Şensoy I.
GIDA
, cilt.49, sa.6, ss.997-1009, 2024 (TRDizin)
3.
Effect of fibers on starch structural changes during hydrothermal treatment: multiscale analyses, and evaluation of dilution effects on starch digestibility
Güven Ö.
,
Şensoy İ.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.104, sa.10, ss.5724-5734, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
4.
Food processing and digestion: The effect of extrusion process on bioactive compounds in extrudates with artichoke leaf powder and resulting in vitro cynarin and cynaroside bioaccessibility
Güven Ö.
,
Şensoy I.
,
Şenyuva H.
,
Karakaya S.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.90, ss.232-237, 2018 (SCI-Expanded)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
6
1.
Effect of fiber addition on gelatinization crystallinity of wheat starch
Güven Ö.
,
Şensoy İ.
33rd EFFoST International ConferenceSustainable Food Systems - Performing by Connecting, Rotterdam, Hollanda, 12 - 14 Kasım 2019, (Özet Bildiri)
2.
Ekstrüzyon işleminin enginar yaprağı tozu eklenmiş ürünlerdeki biyoaktif bileşen miktarına etkisi
Güven Ö.
,
Şensoy İ.
,
Şenyuva H.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
3.
Ekstrüzyon İşleminin Enginar Yaprağı Tozu Eklenmiş Ürünlerdeki Biyoaktif Bileşen Miktarına Etkisi
GÜVEN Ö.
,
ŞENSOY İ.
,
Şenyuva H.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
4.
Changes in health promoting components after artichoke leaf powder addition and extrusion in the extrudates
Güven Ö.
,
Şensoy I.
,
Şebyuva H.
IUFoST 2016 18th World Food Congress of Food Science and Technology, Dublin, İrlanda, 21 - 25 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)
5.
Changes in antioxidant activity and quality of extrudates after addition of artichoke leaf powder
Güven Ö.
,
Caltinoglu C.
,
Şensoy I.
,
Karakaya S.
4th International Conference on Food Digestion., Naples, İtalya, 17 - 19 Mart 2015, (Özet Bildiri)
6.
Changes in antioxidant activity and quality of extrudates after addition of artichok leaf powder
GÜVEN Ö.
,
Çaltinoğlu Ç.
,
ŞENSOY İ.
,
KARAKAYA S.
4th International Conference on Food Digestion, 17 - 19 Mart 2015, (Özet Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
10
Yayın (WoS)
3
Yayın (Scopus)
3
Atıf (WoS)
20
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
24
H-İndeks (Scopus)
2
Proje
1
Açık Erişim
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları