Yayınlar & Eserler

Makaleler 4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
TRDizin (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

1. Effect of fiber addition on gelatinization crystallinity of wheat starch

33rd EFFoST International ConferenceSustainable Food Systems - Performing by Connecting, Rotterdam, Hollanda, 12 - 14 Kasım 2019, (Özet Bildiri) Creative Commons License

4. Changes in health promoting components after artichoke leaf powder addition and extrusion in the extrudates

IUFoST 2016 18th World Food Congress of Food Science and Technology, Dublin, İrlanda, 21 - 25 Ağustos 2016, (Özet Bildiri)

5. Changes in antioxidant activity and quality of extrudates after addition of artichoke leaf powder

4th International Conference on Food Digestion., Naples, İtalya, 17 - 19 Mart 2015, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

10

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

20

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

24

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları