Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Ekstrüzyon İşleminin Enginar Yaprağı Toz...
Ekstrüzyon İşleminin Enginar Yaprağı Tozu Eklenmiş Ürünlerdeki Biyoaktif Bileşen Miktarına Etkisi
GÜVEN Ö.
,
ŞENSOY İ.
,
Şenyuva H.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
Yayın Türü:
Bildiri / Özet Bildiri
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet