Ö. GÜVEN Et Al. , "Ekstrüzyon İşleminin Enginar Yaprağı Tozu Eklenmiş Ürünlerdeki Biyoaktif Bileşen Miktarına Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
GÜVEN, Ö. Et Al. 2016. Ekstrüzyon İşleminin Enginar Yaprağı Tozu Eklenmiş Ürünlerdeki Biyoaktif Bileşen Miktarına Etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Turkey).
GÜVEN, Ö., ŞENSOY, İ., & Şenyuva, H., (2016). Ekstrüzyon İşleminin Enginar Yaprağı Tozu Eklenmiş Ürünlerdeki Biyoaktif Bileşen Miktarına Etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey
GÜVEN, ÖZGE, İLKAY ŞENSOY, And Hamide Şenyuva. "Ekstrüzyon İşleminin Enginar Yaprağı Tozu Eklenmiş Ürünlerdeki Biyoaktif Bileşen Miktarına Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Turkey, 2016
GÜVEN, ÖZGE Et Al. "Ekstrüzyon İşleminin Enginar Yaprağı Tozu Eklenmiş Ürünlerdeki Biyoaktif Bileşen Miktarına Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey, 2016
GÜVEN, Ö. ŞENSOY, İ. And Şenyuva, H. (2016) . "Ekstrüzyon İşleminin Enginar Yaprağı Tozu Eklenmiş Ürünlerdeki Biyoaktif Bileşen Miktarına Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZGE GÜVEN Et Al. }, title={Ekstrüzyon İşleminin Enginar Yaprağı Tozu Eklenmiş Ürünlerdeki Biyoaktif Bileşen Miktarına Etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2016}}