Yayınlar & Eserler

Makaleler 22
Tümü (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (20)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (21)
ESCI (1)
Scopus (21)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 4

1. Gallic acid incorporated pea flour films as an edible and active food packaging

15TH INTERNATİONAL HYDROCOLLOIDS CONFERENCE-FOOD2020, Melbourne, Avustralya, 2 - 05 Mart 2020, (Yayınlanmadı)

3. Usage of carob bean flour in gluten free cakes

EFF2017 Engineering Future Food, 28 Mayıs - 31 Aralık 2017, ss.1909-1914, (Tam Metin Bildiri)

4. Ultrasonikasyon Yöntemi ile Hazırlanmış Zencefil Mikrokapsüllerinin Karakterizasyonu

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
Kitaplar 1

1. Utilization of Lentils in Different Food Products

Lentils: Production, Processing Technologies, Products, and Nutritional Profile, Jasim Ahmed,Muhammad Siddiq,Mark A. Uebersax, Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , New Jersey, ss.237-259, 2023 Creative Commons License
Metrikler

Yayın

28

Yayın (WoS)

21

Yayın (Scopus)

21

Atıf (WoS)

461

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

578

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

227

H-İndeks (Scholar)

3

Proje

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları