Atıf İçin Kopyala
Aydogdu A., Yıldız E., Aydogdu Y., Sumnu G., Şahin S., Ayhan Z.
Food Hydrocolloids, cilt.95, ss.245-255, 2019 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
95
-
Basım Tarihi:
2019
-
Doi Numarası:
10.1016/j.foodhyd.2019.04.020
-
Dergi Adı:
Food Hydrocolloids
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.245-255
-
Anahtar Kelimeler:
Gallic acid, Encapsulation, Lentil flour, Electrospinning, Oxidation, Walnut, ANTIOXIDANT PROPERTIES, SODIUM ALGINATE, EDIBLE FILM, ENCAPSULATION, CHITOSAN, PROTEIN, FABRICATION, ZEIN, PH, CYCLODEXTRIN
-
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet