Enhancing oxidative stability of walnuts by using gallic acid loaded lentil flour based electrospun nanofibers as active packaging material


Aydogdu A., Yıldız E., Aydogdu Y., Sumnu G., Şahin S., Ayhan Z.

Food Hydrocolloids, cilt.95, ss.245-255, 2019 (SCI-Expanded) identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 95
  • Basım Tarihi: 2019
  • Doi Numarası: 10.1016/j.foodhyd.2019.04.020
  • Dergi Adı: Food Hydrocolloids
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.245-255
  • Anahtar Kelimeler: Gallic acid, Encapsulation, Lentil flour, Electrospinning, Oxidation, Walnut, ANTIOXIDANT PROPERTIES, SODIUM ALGINATE, EDIBLE FILM, ENCAPSULATION, CHITOSAN, PROTEIN, FABRICATION, ZEIN, PH, CYCLODEXTRIN
  • Orta Doğu Teknik Üniversitesi Adresli: Evet