SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Development of simultaneous antioxidant and visual pH-sensing films based on guar gum loaded with Aronia melanocarpa extract
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.58, sa.8, ss.4376-4385, 2023 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Gallic acid incorporated pea flour films as an edible and active food packaging
15TH INTERNATİONAL HYDROCOLLOIDS CONFERENCE-FOOD2020, Melbourne, Avustralya, 2 - 05 Mart 2020
A MACROSCOPIC APPROACH TO DEFINE CHARACTERISTICS OF GLUTEN-FREE CAKES BY T2 RELAXATION TIMES
ISEKI-2018, Stuttgart, Almanya, 3 - 05 Temmuz 2018, ss.1
Usage of carob bean flour in gluten free cakes
EFF2017 Engineering Future Food, 28 Mayıs - 31 Aralık 2017, ss.1909-1914
Ultrasonikasyon Yöntemi ile Hazırlanmış Zencefil Mikrokapsüllerinin Karakterizasyonu
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015