Desteklenen Projeler
-
2018 - 2019 TÜRKİYE'DE YETİŞTİRİLEN DÖRT VİTİS VİNİFERA ÜZÜM ÇEŞİDİNDEKİ ŞARAPLARDAKİ AROMA BİLEŞİKLERİ KARŞILAŞTIRMASI
-
2018 - 2019 TÜRKİYE'DE YETİŞTİRİLEN DÖRT VİTİS VİNİFERA ÜZÜM ÇEŞİDİNDEKİ ŞARAPLARDAKİ AROMA BİLEŞİKLERİ KARŞILAŞTIRMASI
-
2017 - 2017 Geleneksel yoğurtlardan izole edilmiş Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus kültürlerinin16S rDNA sekanslanması ve PFGE metodu ile genotipik farklılıklarının belirlenmesi
-
2017 - 2017 GELENEKSEL ŞARAP BAĞLANTILI SACCHAROMYCES CEREVİSİAE SUŞLARININ MOLEKÜLER KARAKTERİZASYONU
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2016 Yöre üzümlerinin yıkama suyundan, must ve geleneksel şaraplarından Saccharomyces cerevisiaea izolasyonu, tanı ve PFGE ile tipleme
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜLTEKİN G. C. (Yürütücü), BALCI O., Eyüboğlu Ö., Çetinkaya A., Çavdaroğlu Ç.
-
2014 - 2016 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2014 - 2015 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2013 - 2013 PFGE yöntemi ile Geleneksel yoğurtlardan izole edilmiş Streptococcus thermophilus kültürlerinin (PFGE) ve RAPD-PCR metotları ile genotipik farklılıklarının belirlenmesi
-
2011 - 2011 Kefirden İzole Edilen Probiyotik Lactobacillus Acidophilus Suşlarının Rapd-Pcr İlealttiplemesi
-
2010 - 2010 Süt Ve Süt Ürünlerinde Salmonella Spl.'nin Real - Time Pcr Yöntemi İle Tanısı İçin Kullanılan İki Önemli Gen Bölgesinin Karşılaştırılması
-
2009 - 2009 Genetik Modifiye (gm) Mısırlarda Etiketleme Gereği "quantifikasyon"