Arş. Gör. EDA YILDIZ


Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng)


Avesis Araştırma Alanları: Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

28

Yayın (WoS)

21

Yayın (Scopus)

21

Atıf (WoS)

461

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

578

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

227

H-İndeks (Scholar)

3

Proje

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2016 - 2023

2016 - 2023

Doktora

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye

Araştırma Alanları

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Ünvanlar / Görevler

2015 - Devam Ediyor

2015 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Makaleler

Tümü (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (20)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (21)
ESCI (1)
Scopus (21)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2020

2020

1. Gallic acid incorporated pea flour films as an edible and active food packaging

Yıldız E., Bayram İ., Şümnü S. G., Şahin S.

15TH INTERNATİONAL HYDROCOLLOIDS CONFERENCE-FOOD2020, Melbourne, Avustralya, 2 - 05 Mart 2020, (Yayınlanmadı)

2017

2017

3. Usage of carob bean flour in gluten free cakes

BERK E., ŞÜMNÜ S. G., ŞAHİN S.

EFF2017 Engineering Future Food, 28 Mayıs - 31 Aralık 2017, ss.1909-1914, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

4. Ultrasonikasyon Yöntemi ile Hazırlanmış Zencefil Mikrokapsüllerinin Karakterizasyonu

BERK E., Perk C., ÖZTOP H. M.

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)

Kitaplar

2023

2023

1. Utilization of Lentils in Different Food Products

Yıldız E., Şümnü S. G., Aydoğdu A.

Lentils: Production, Processing Technologies, Products, and Nutritional Profile, Jasim Ahmed,Muhammad Siddiq,Mark A. Uebersax, Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , New Jersey, ss.237-259, 2023 Creative Commons License

Desteklenen Projeler



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 488

h-indeksi (WOS): 10