Desteklenen Projeler
-
2014 - Devam Ediyor Yerfıstığı Küspesindeki Aflatoxin B1 Toksininin Fermantasyon Yöntemiyle Parçalanması
-
2021 - 2022 LIPOMYCES STARKEYI VE RHODOSPORIDIUM TORULOIDES MAYALARINDAN MİKROBİYAL YAĞLARIN ÜRETİMİ VE YÜKSEK HİDROSTATİK BASINÇ DESTEKLİ ÖZÜTLENMESİ
-
2020 - 2021 Rhodosporidium toruloides Mayası ile Ölçek Büyüterek Mikrobiyal Yağ Üretimi
-
2018 - 2019 MİKROBİYAL YAĞ ÜRETİMİNİN GIDA ENDÜSTRİSİ İÇİN DEĞERLENDİRİLMESİ
-
2018 - 2019 KESİKLİ VE YARI-KESİKLİ YÖNTEMLERLE GIDA ATIKLARI KULLANARAK PEKTİNAZ ENZİMİ ÜRETİMİ
-
2018 - 2019 GIDA ATIKLARINDAN BİYO-İŞLEMLERLE KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLER ÜRETİMİ
-
2018 - 2019 ÜZÜM POSASININ GIDA PROSESİNDE KULLANILMAK ÜZERE DEĞERLENDİRİLMESİ
-
2018 - 2019 Gıda Endüstrisi Atıklarının Katma-Değeri Yüksek Çoklu-Ürünlerin Üretiminde Kullanımı: Poligalakturonaz ve Pektin Liyaz Enzimleri ile Mikrobiyal Yağ Üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇEKMECELİOĞLU D. (Yürütücü), ÖREN YARDIMCI G., GÜREL N., GÜNERUZ A.
-
2015 - 2015 Fındık Kabuğunun Reaktör Ortamında Enzimatik Hidrolizi
-
2014 - 2014 FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/LİSANSÜSTÜ TEZ PROJESİ
-
2013 - 2014 Kayısı Kurutmada Kükürtleme Yerine Hemiselüloz Kaplamasının Kullanılması
-
2013 - 2013 KAYISI KURUTMADA KÜKÜRTLEME YERİNE HEMİSELÜLOZ KAPLAMASININ KULLANILMASI
-
2011 - 2013 Gıda Endüstrisi Atıklarından Alkali Pektinaz Üretimi Ve Modellenmesi
-
2012 - 2012 Bıoethanol Productıon By Usıng Hazelnut Byproducts
-
2011 - 2011 Gıda Atıklarından Karışık Kültür Fermentasyonu İle Ksilanaz Enzimi Üretimi
-
2009 - 2009 Sonlu Elemanlar Yöntemi İle Yönle Değişmeyen Ve Yöne Bağımlı Besin Örneklerinin Kurutulmasının Modellenmesi
-
2008 - 2008 Karışık Yemek Atıklarından Biyoetanol Üretimi