Funded Projects
-
2021 - 2024 Akış Destekli Manyetik Rezonans Görüntüleme (MRG) ve NMR Relaksometrenin Gıdalarda in vitroSindirim İzleme Aracı Olarak Kullanılması
TÜBİTAK - AB COST Project
Özvural E. B., Mert B., Mazi B. G., Öztop H. M. (Executive)
-
2018 - 2020 Fındık Meyvesinden Kefir Üretim Olanaklarının Araştırılması
-
2018 - 2019 Glike Olmuş Soya Proteinlerinin Sindirim ve Allerjenik Özelliklerinin İncelenmesi
-
2016 - 2018 FINDIK OLEOSOMLARININ ÖZÜTLENMESİ VE YENİ ÜRÜN GELİŞTİRİLMEK AMACIYLA KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
-
2017 - 2017 INSÜLİN YÜKLÜ GIDA POLİMERİ BAZLI HİDROJELLERİN TASARIM VE KARAKTERİZASYONU
-
2016 - 2016 Tatlandırıcı ve Hacim artırıcı Polisakkaritlerin Çikolatalı Şekerleme Ürünlerinde Yağ Migrasyonuna olan Etkisi
-
2013 - 2013 Yüksek Kayma Hızında İşlenmiş Fındık Zarı Liflerinin Katkı Maddesi olarak Bisküvi ve Kek İçerisinde Kullanımı
Project Supported by Higher Education Institutions
MERT B. (Executive), YILDIZ BULUT E., ÇIKRIKCI S.