Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Teknolojisi, Yağ Teknolojisi, Hububat Teknolojisi, Şeker, Şurup, Nişasta, Şekerleme Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

63

Atıf (WoS)

985

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

805

H-İndeks (Scopus)

12

Proje

19

Tez Danışmanlığı

29

Açık Erişim

24
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
bmert@metu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.metu.edu.tr/bmert
İş Telefonu
+90 312 210 5780
Ofis
z-01