-
Klinik örneklerden izole edilen pseudomonas aeruginosa suşların’ da PFGE yöntemi ile genomik profil araştırması.
YILDIZ F. (Eş Danışman), Yıldız F.(Eş Danışman)
-
Yenilebilir kitosan kaplamanın nar (Punica granatum) tanelerinin kalite parametreleri üzerindeki etkileri.
YILDIZ F. (Eş Danışman), BAYINDIRLI A. (Eş Danışman)
-
Besleyici film tekniğinde farklı destek medyalarının ürün üzerine etkisinin incelenmesi.
-
Seçilmiş gıdaların fitoöstrojen içerikleri.
YILDIZ F. (Danışman)
-
Effects of high oxygen partial pressure on the respiration rates of the apple slices (Malus sylvestris Mil cv. Golden Delicious) and mushrooms (Agaricus bisporus).
YILDIZ F. (Danışman)
-
Salamura (brine) enjeksiyon katkı maddelerinin tavuk göğüs eti ve bıldırcın etinin kalitesi üzerindeki etkileri
YILDIZ F. (Danışman)
-
Minimal işlem görmüş ve modifiye atmosferde paketlenmiş salatalıklarda membran lipidlerinin peroksidasyonu
YILDIZ F. (Danışman)
-
Effect of noble gases on the anaerobic catabolism and quality attributes of apple slices and mushrooms
YILDIZ F. (Eş Danışman), Yıldız F.(Eş Danışman)
-
Comparison of radical scavenging capacities of selected Mediterranean foods
YILDIZ F. (Danışman)
-
Optimization of functional additives in pasta products
YILDIZ F. (Danışman)
-
Suitability of some polymeric materials to establish desired map systems for minimally processes sweet cherry
YILDIZ F. (Danışman)
-
Effects of vital wheat gluten, ascorbic acid and datem on bread quality by using response surface methodology
YILDIZ F. (Danışman)
-
Transfection of of streptococus thermophilus by electroporation to improve yoğurt culture
YILDIZ F. (Danışman)
-
Extraction of anthocyanins from red grape and red grape skin
YILDIZ F. (Danışman)
-
Production of a feta cheese-like product from soybeans
YILDIZ F. (Danışman)