Arş. Gör. MUHAMMED RASİM GÜL
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of microwave-vacuum drying on the physicochemical properties of a functional tomato snack bar
Gul M. R.
,
Ince A. E.
,
ÖZEL B.
,
Uslu A. K.
,
Çetin M.
,
Mentes D.
, et al.
Journal of the Science of Food and Agriculture
, cilt.104, sa.1, ss.83-92, 2024 (SCI-Expanded)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Formulation and characterization of microwave vacuum dried tomato snack bars enriched with different proteins
Gül M. R.
,
Taş O.
,
Şümnü S. G.
,
Öztop H. M.
The 37th EFFoST International Conference, Valencia, İspanya, 6 - 08 Kasım 2023, ss.427
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
2
Atıf (WoS)
2
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
5
H-İndeks (Scopus)
1
Atıf (Scholar)
6
H-İndeks (Scholar)
1