Yayınlar & Eserler

Makaleler 4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 4

1. INNOVATIVE AND SUSTAINABLE TOMATO SNACK BARS: UTILIZING FOOD WASTE AND PLANT PROTEINS FOR FUNCTIONAL PRODUCTS

International Conference on Sustainable Foods - Achieving the Sustainable Development Goals, Braga, Portekiz, 24 - 25 Temmuz 2024, ss.39, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

8

Yayın (WoS)

4

Yayın (Scopus)

4

Atıf (WoS)

16

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

18

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

26

H-İndeks (Scholar)

3

Toplam Atıf Sayısı

16

Proje

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları