Arş. Gör. MUHAMMED RASİM GÜL
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (4)
1.
Reformulation and Characterization of Mediterranean Ingredients by Novel Technologies
Ates E. G.
,
Bal M.
,
Çetin Karasu M.
,
Çifte N. E.
,
Erdem F.
,
Gül M. R.
, et al.
FOOD ENGINEERING REVIEWS
, cilt.17, sa.3, ss.671-705, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2.
Antioxidant, Antidiabetic, Anti-Obesity, and Anti-Inflammatory Activity of Tomato-Based Functional Snack Bars Enriched with Pea and RuBisCO Proteins
Tomassi E.
,
Gabriele M.
,
Sgalippa A.
,
GÜL M. R.
,
TAŞ O.
,
ÖZTOP H. M.
, et al.
FOODS
, cilt.14, sa.19, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
3.
Social life cycle sustainability assessment of dried tomato products based on material and process selection through multi-criteria decision making
Ayhan D.
,
Mendoza F. A.
,
Gul M. R.
,
Ari I.
,
Alpas H.
,
Oztop M. H.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.105, sa.3, ss.1978-1992, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
4.
Effect of microwave-vacuum drying on the physicochemical properties of a functional tomato snack bar
Gul M. R.
,
Ince A. E.
,
ÖZEL B.
,
Uslu A. K.
,
Çetin M.
,
Mentes D.
, et al.
Journal of the Science of Food and Agriculture
, cilt.104, sa.1, ss.83-92, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
4
1.
INNOVATIVE AND SUSTAINABLE TOMATO SNACK BARS: UTILIZING FOOD WASTE AND PLANT PROTEINS FOR FUNCTIONAL PRODUCTS
Gül M. R.
,
Öztop H. M.
,
Şümnü S. G.
International Conference on Sustainable Foods - Achieving the Sustainable Development Goals, Braga, Portekiz, 24 - 25 Temmuz 2024, ss.39, (Özet Bildiri)
2.
Enhancing lycopene analysis in microwave-vacuum dried tomato snack bars by NIR spectra and hyperspectral imaging
Gül M. R.
,
Gülenç B. E.
,
Eriklioğlu H.
,
Taş O.
,
Öztop H. M.
17th ISHS Symposium on Processing Tomato, Budapest, Macaristan, 9 - 12 Haziran 2024, ss.45, (Özet Bildiri)
3.
Improving the quality of tomato products by using microwave-vacuum drying in a snack bar manufacturing system
Gül M. R.
,
Taş O.
,
İnce A. E.
,
Öztop H. M.
,
Şümnü S. G.
,
Erol N.
, et al.
17th ISHS Symposium on Processing Tomato, Budapest, Macaristan, 9 - 12 Haziran 2024, ss.50, (Özet Bildiri)
4.
Formulation and characterization of microwave vacuum dried tomato snack bars enriched with different proteins
Gül M. R.
,
Taş O.
,
Şümnü S. G.
,
Öztop H. M.
The 37th EFFoST International Conference, Valencia, İspanya, 6 - 08 Kasım 2023, ss.427, (Özet Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
8
Yayın (WoS)
4
Yayın (Scopus)
4
Atıf (WoS)
16
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
18
H-İndeks (Scopus)
3
Atıf (Scholar)
26
H-İndeks (Scholar)
3
Toplam Atıf Sayısı
16
Proje
1
Açık Erişim
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları