Yayınlar & Eserler

Makaleler 4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 5

1. NMR Relaxometry for Quality and Authenticity Assessment of Dairy and Plant-Based Cheeses

AMPERE NMR SCHOOL 2025, Krakow, Polonya, 8 - 14 Haziran 2025, ss.1, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. INNOVATIVE AND SUSTAINABLE TOMATO SNACK BARS: UTILIZING FOOD WASTE AND PLANT PROTEINS FOR FUNCTIONAL PRODUCTS

International Conference on Sustainable Foods - Achieving the Sustainable Development Goals, Braga, Portekiz, 24 - 25 Temmuz 2024, ss.39, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

9

Yayın (WoS)

4

Yayın (Scopus)

4

Atıf (WoS)

16

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

18

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

26

H-İndeks (Scholar)

3

Toplam Atıf Sayısı

16

Proje

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları