Arş. Gör. ÖZCAN DİLARA KAPLAN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
4
Tümü (4)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (4)
1.
Psyllium and its role in improving rheology and structural properties of aquafaba cakes
Ateş E. G.
,
Tonyalı Karslı G.
,
Ozcan O. D.
,
Özvural E. B.
,
Öztop H. M.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.106, sa.1, ss.92-102, 2026 (SCI-Expanded, Scopus)
2.
Molecular characterization and allergenicity assessment of Faba bean (Vicia Faba) as protein ingredient
Cutroneo S.
,
Calcinai L.
,
Bertazzoli T.
,
Ozcan D.
,
Puxeddu I.
,
ÖZTOP H. M.
, et al.
Applied Food Research
, cilt.5, sa.2, 2025 (Scopus)
3.
Foaming and emulsifying properties of aquafaba powders as affected by saponin and amino acid content
Ateş E. G.
,
Tonyali Karsli G.
,
Özcan Ö. D.
,
Ozvural E. B.
,
Öztop H. M.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.226, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
4.
Effects of Processing Methods on the Physical Properties of Aquafaba Powder: Time-Domain Nuclear Magnetic Resonance Analysis
Ateş E. G.
,
Tonyalı Karslı G.
,
Ozcan Ö. D.
,
Özvural E. B.
,
Öztop H. M.
MAGNETIC RESONANCE IN CHEMISTRY
, cilt.63, sa.5-6, ss.394-405, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2
1.
Filizlenmiş Kuru Bakla Protein Ekstresinin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
Kaplan Ö. D.
38th EFFoST International Conference 2024, Bruges, Belçika, 12 - 14 Kasım 2024, ss.397, (Özet Bildiri)
2.
Bakla Fasulyesinden Protein Çıkarımının Artırılması: Basınçlı Pişirme Ön İşleminin Rolü
Kaplan Ö. D.
38th EFFoST International Conference 2024 , Bruges, Belçika, 12 - 14 Kasım 2024, ss.25-26, (Özet Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
6
Yayın (WoS)
4
Yayın (Scopus)
4
Atıf (WoS)
2
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
3
H-İndeks (Scopus)
1
Atıf (Scholar)
7
H-İndeks (Scholar)
2
Açık Erişim
3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları