Arş. Gör. HİLAL SAMUT
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Climate change and food safety: Temperature impact on the attachment of <i>Escherichia coli</i> pathogroups on cress leaf
Samut H.
,
Namli Ş.
,
Ozdemir F. N.
,
Çömlekçioğlu N.
,
Soyer Y.
JOURNAL OF FOOD SAFETY
, cilt.43, sa.5, 2023 (SCI-Expanded)
Effect of Non-LAB Probiotics on Foodborne Enteric Pathogens: A Systematic Review
Yeni F.
,
Samut H.
,
Soyer Y.
Food Reviews International
, cilt.39, sa.4, ss.1827-1858, 2023 (SCI-Expanded)
Microbial growth and attachment of Salmonella and enterohemorrhagic and enteroaggregative Escherichia coli strains on cress microgreens grown in peat soil system
Namli S.
,
Samut H.
,
Soyer Y.
BRITISH FOOD JOURNAL
, cilt.124, sa.11, ss.3765-3782, 2022 (SCI-Expanded)
Identification and Characterization of 33 Bacillus cereus sensu lato Isolates from Agricultural Fields from Eleven Widely Distributed Countries by Whole Genome Sequencing
Zervas A.
,
Aggerbeck M. R.
,
Allaga H.
,
Güzel M.
,
Hendriks M.
,
Jonuskiene I.
, et al.
MICROORGANISMS
, cilt.8, sa.12, ss.1-17, 2020 (SCI-Expanded)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
4
Atıf (WoS)
1
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
1
H-İndeks (Scopus)
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları