Arş. Gör. GÖKCEM TONYALI KARSLI
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
2
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
1.
Psyllium and its role in improving rheology and structural properties of aquafaba cakes
Ateş E. G.
,
Tonyalı Karslı G.
,
Ozcan O. D.
,
Özvural E. B.
,
Öztop H. M.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.106, sa.1, ss.92-102, 2026 (SCI-Expanded, Scopus)
2.
Reformulation and Characterization of Mediterranean Ingredients by Novel Technologies
Ates E. G.
,
Bal M.
,
Çetin Karasu M.
,
Çifte N. E.
,
Erdem F.
,
Gül M. R.
, et al.
FOOD ENGINEERING REVIEWS
, cilt.17, sa.3, ss.671-705, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
1
1.
Innovative Processing Techniques Unveil the Potential of Chickpea Aquafaba
ATEŞ E. G.
,
ÖZTOP H. M.
,
TONYALI KARSLI G.
,
ÖZVURAL E. B.
2ND INTERNATIONAL KARATEKİN SCIENCE AND TECHNOLOGY CONFERENCE, 21 - 22 Aralık 2023, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
1
1.
Design and simulation of heat exchangers for the food industry
Tonyalı Karslı G.
,
Çekmecelioğlu D.
Thermal Processing of Food Products by Steam and Hot Water: Unit Operations and Processing Equipment in the Food Industry, Seid Jafari, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , Massachusetts, ss.67-108, 2023
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
13
Yayın (WoS)
9
Yayın (Scopus)
9
H-İndeks (WoS)
3
H-İndeks (Scopus)
3
Atıf (Scholar)
130
H-İndeks (Scholar)
3
Proje
3
Açık Erişim
3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları