Yayınlar & Eserler

Makaleler 11
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
ESCI (1)
Scopus (11)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 3

1. UNDERSTANDING TEMPERATURE-DEPENDENT CAKING MECHANISMS IN POWDERED DAIRY PRODUCTS USING TD-NMR RELAXOMETRY

11th International Symposium on RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS, Praha, Çek Cumhuriyeti, 5 - 08 Kasım 2024, ss.441, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. NMR RELAXATION SPECTRUM ANALYSIS FOR SOFT CANDIES

1st International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Özet Bildiri)

3. Textural Characterization of Low Calorie Gelatin and Starch Based Soft Candies

1st International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2018, ss.1, (Özet Bildiri)
Metrikler

Yayın

14

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

124

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

129

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

58

H-İndeks (Scholar)

4

Proje

3

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları