Arş.Gör. ESMANUR İLHAN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Classification and quantification of sucrose from sugar beet and sugarcane using optical spectroscopy and chemometrics
ERİKLİOĞLU H.
,
İLHAN E.
,
Khodasevich M.
,
Korolko D.
,
Manley M.
,
Castillo R.
, et al.
Journal of Food Science
, cilt.88, sa.8, ss.3274-3286, 2023 (SCI-Expanded)
Molecular Dynamics of Jelly Candies by Means of Nuclear Magnetic Resonance Relaxometry
Kruk D.
,
Grunin L.
,
Stankiewicz A.
,
Kolodziejski K.
,
İLHAN E.
,
Oztop M. H.
MOLECULES
, cilt.28, sa.5, 2023 (SCI-Expanded)
Water Dynamics in Starch Based Confectionery Products including Different Types of Sugar
İLHAN E.
,
Pocan P.
,
Kruk D.
,
Wojciechowski M.
,
Osuch M.
,
Markiewicz R.
, et al.
MOLECULES
, cilt.27, sa.7, 2022 (SCI-Expanded)
Water dynamics in eggs by means of Nuclear Magnetic Resonance relaxometry
Kruk D.
,
Florek-Wojciechowska M.
,
ÖZTOP H. M.
,
İLHAN E.
,
Wieczorek Z.
Journal of Magnetic Resonance
, cilt.327, 2021 (SCI-Expanded)
Exploring the water mobility in gelatin based soft candies by means of Fast Field Cycling (FFC) Nuclear Magnetic Resonance relaxometry
Pocan P.
,
İLHAN E.
,
Florek–Wojciechowska M.
,
Masiewicz E.
,
Kruk D.
,
ÖZTOP H. M.
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
, cilt.294, 2021 (SCI-Expanded)
Role of 'D-allulose' in a starch based composite gel matrix
İlhan E.
,
Pocan P.
,
Ogawa M.
,
Oztop M. H.
CARBOHYDRATE POLYMERS
, cilt.228, 2020 (SCI-Expanded)
Effect of d-psicose substitution on gelatin based soft candies: A TD-NMR study
Pocan P.
,
İlhan E.
,
Oztop M. H.
MAGNETIC RESONANCE IN CHEMISTRY
, cilt.57, ss.661-673, 2019 (SCI-Expanded)
Characterization of Emulsion Stabilization Properties of Gum Tragacanth, Xanthan Gum and Sucrose Monopalmitate: A Comparative Study
Pocan P.
,
İlhan E.
,
Oztop M. H.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.84, ss.1087-1093, 2019 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The effects of crosslinking agents on faba bean flour–chitosan-curcumin films and their characterization
YILDIZ E.
,
İLHAN E.
,
KAHYAOĞLU L. N.
,
ŞÜMNÜ S. G.
,
ÖZTOP H. M.
Legume Science
, cilt.4, sa.1, 2022 (Scopus)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
11
Atıf (WoS)
82
H-İndeks (WoS)
5
Atıf (Scopus)
100
H-İndeks (Scopus)
5
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları