Arş. Gör. ALPEREN KÖKER
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effects of high hydrostatic pressure on antimicrobial protein stability and the rheological and shelf-life properties of donkey milk
Köker A.
,
Budak Ş.
,
Alpas H.
The Journal of dairy research
, cilt.90, sa.3, ss.292-298, 2023 (SCI-Expanded)
Wheatgrass juice to wheat grass powder: Encapsulation, physical and chemical characterization
Akbas E.
,
KILERCIOGLU M.
,
ONDER O. N.
,
KOKER A.
,
Soyler B.
,
Oztop M. H.
JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS
, cilt.28, ss.19-27, 2017 (SCI-Expanded)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Effect of HHP treatment on Microbial Inactivation and Concentrations of Lactoferrin, Lysozyme and B-Lactoglobulin in Donkey’xxs Milk
ALPAS H.
,
BUDAK Ş.
,
KÖKER A.
FOODQUALLS, 25 - 26 Ekim 2018
Kitap & Kitap Bölümleri
Non-Thermal Preservation of Dairy Products: Principles, Recent Advances, and Future Prospects
ALPAS H.
,
OKUR İ.
,
KÖKER A.
,
Öztürkoğlu Budak Ş.
Technological Developments in Food Preservation, Processing, and Storage, Yıkılmış Seydi, Editör, IGI Global, New York, ss.1-26, 2020
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
6
Atıf (WoS)
40
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
42
H-İndeks (Scopus)
1
Açık Erişim
1