Arş. Gör. ÜLKÜ ERTUĞRUL
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (5)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (6)
ESCI (1)
Scopus (6)
TRDizin (1)
1.
Research on the characteristics of model meat systems with emulsion gels including different legume flours
GÜL D.
,
Özvural E. B.
,
Ertuğrul Ü.
,
Tas O.
,
Oztop M. H.
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences
, cilt.7, sa.4, ss.807-817, 2023 (TRDizin)
2.
Investigation of the Hydration Behavior of Different Sugars by Time Domain‐NMR
TAŞ O.
,
ERTUĞRUL Ü.
,
Grunin L.
,
ÖZTOP H. M.
Foods
, cilt.11, sa.8, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
3.
An investigation of functional quality characteristics and water interactions of navy bean, chickpea, pea, and lentil flours
Taş O.
,
Ertuğrul Ü.
,
Grunin L.
,
Öztop H. M.
Legume Science
, cilt.4, sa.1, 2022 (ESCI, Scopus)
4.
Glycation of soy protein isolate with two ketoses: d-Allulose and fructose
TAŞ O.
,
ERTUĞRUL Ü.
,
ÖZTOP H. M.
,
Mazi B. G.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.56, sa.11, ss.5461-5470, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
5.
A preliminary investigation of caramelisation and isomerisation of allulose at medium temperatures and alkaline pHs: a comparison study with other monosaccharides
ERTUĞRUL Ü.
,
TAŞ O.
,
NAMLI S.
,
ÖZTOP H. M.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.56, sa.10, ss.5334-5339, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
6.
Pea protein properties are altered following glycation by microwave heating
ERTUĞRUL Ü.
,
NAMLI S.
,
TAŞ O.
,
KOCADAĞLI T.
,
GÖKMEN V.
,
ŞÜMNÜ S. G.
, et al.
LWT
, cilt.150, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
7.
Encapsulation of pea protein in an alginate matrix by cold set gelation method and use of the capsules in fruit juices
Narin C.
,
Ertugrul Ü.
,
Tas O.
,
Sahin S.
,
Oztop M. H.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.85, sa.10, ss.3423-3431, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
9
Yayın (WoS)
6
Yayın (Scopus)
6
Atıf (WoS)
130
H-İndeks (WoS)
6
Atıf (Scopus)
143
H-İndeks (Scopus)
6
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları