Arş.Gör. ÜLKÜ ERTUĞRUL
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Mesleki Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Encapsulation of pea protein in an alginate matrix by cold set gelation method and use of the capsules in fruit juices
Narin C.
,
Ertugrul Ü.
,
Tas O.
,
Sahin S.
,
Oztop M. H.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE, cilt.85, sa.10, ss.3423-3431, 2020 (SCI İndekslerine Giren Dergi)