Arş. Gör. SEREN OĞUZ
Araştırmacı kurumdan ayrılmıştır
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Development of novel pea flour-based nanofibres by electrospinning method
OĞUZ S.
,
TAM N.
,
Aydogdu A.
,
Sumnu G.
,
ŞAHİN S.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.53, sa.5, ss.1269-1277, 2018 (SCI-Expanded)
Influence of solution properties and pH on the fabrication of electrospun lentil flour/HPMC blend nanofibers
Tam N.
,
OĞUZ S.
,
Aydogdu A.
,
Sumnu G.
,
ŞAHİN S.
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
, cilt.102, ss.616-624, 2017 (SCI-Expanded)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
The Effect of Microfluidization Process on Morphology of Legume Flours based NanofibersProduced by Electrospinning Method
OĞUZ S.
1st International / 11th NationalFood Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.176
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
10
Atıf (WoS)
32
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
49
H-İndeks (Scopus)
2
Açık Erişim
1