Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Biyoteknolojisi

Yayınlardaki İsimler: Dogan Onay B., Dogan Onay Burak
Metrikler

Yayın

16

Yayın (WoS)

13

Yayın (Scopus)

13

Atıf (WoS)

56

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

155

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

201

H-İndeks (Scholar)

7

Proje

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim