Arş. Gör. FURKAN ERDEM
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
3
Tümü (3)
SCI-E, SSCI, AHCI (3)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
Scopus (3)
1.
Reformulation and Characterization of Mediterranean Ingredients by Novel Technologies
Ates E. G.
,
Bal M.
,
Çetin Karasu M.
,
Çifte N. E.
,
Erdem F.
,
Gül M. R.
, et al.
FOOD ENGINEERING REVIEWS
, cilt.17, sa.3, ss.671-705, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2.
Quality changes in high hydrostatic pressure treated enriched tomato sauce
Erdem F.
,
Taş O.
,
Erol N.
,
Öztop H. M.
,
Alpas H.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.104, sa.15, ss.9151-9159, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
3.
Rheological and sensorial behavior of tomato product enriched with pea protein and olive powder
BAL M.
,
ATEŞ E. G.
,
ERDEM F.
,
TONYALI KARSLI G.
,
Karasu M.
,
Ozarda O.
, et al.
Frontiers in Sustainable Food Systems
, cilt.8, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
4
Yayın (WoS)
3
Yayın (Scopus)
3
Atıf (WoS)
7
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
10
H-İndeks (Scopus)
3
Proje
2
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları