Arş. Gör. FURKAN ERDEM
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Quality changes in high hydrostatic pressure treated enriched tomato sauce
Erdem F.
,
Taş O.
,
Erol N.
,
Öztop H. M.
,
Alpas H.
Journal of the Science of Food and Agriculture
, cilt.104, sa.15, ss.9151-9159, 2024 (SCI-Expanded)
Rheological and sensorial behavior of tomato product enriched with pea protein and olive powder
BAL M.
,
ATEŞ E. G.
,
ERDEM F.
,
TONYALI KARSLI G.
,
Karasu M. C.
,
Ozarda O.
, et al.
Frontiers in Sustainable Food Systems
, cilt.8, 2024 (SCI-Expanded)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
2
Açık Erişim
1