Desteklenen Projeler
-
2020 - 2023 Muz Kabuğundan Biyoaktif Bileşiklerin Yüksek Basınç ve Ultrason Destekli Ekstraksiyonu
-
2021 - 2022 Seçilmiş Meyve Suyu Atıklarının Antioksidan Potansiyelinin Belirlenmesi için Farklı Antioksidan Analizlerinin Karşılaştırılması
-
2018 - 2019 FARKLI FORMÜLASTON VE METOTLAR KULLANILARAK GELİŞTİRİLEN LİPOZOM SİSTEMLERİNİN KARAKTERİZASYONU
-
2014 - 2015 SEÇİLMİŞ MEYVE VE SEBZE ÖRNEKLERİNDE DONDURUCU DONDURMA HIZININ VE FARKLI SICAKLIKLARDA MUHAFAZANIN ÜRÜN KALİTESİNE ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAYINDIRLI A. (Yürütücü), ÖZTOP H. M., Deniz H., Bulut M., ÖKMEN Z. A.
-
2013 - 2013 Çay üretim alanlarından toplanan örneklerde fenolik asit profilinin elde edilmesi
-
2012 - 2013 Polifenol Oksidaz Enziminin Isı-Ultrason Kombinasyonu ile Inaktivasyonu Sırasında Enzimin Yapısında Meydana Gelen Değişimin Fourier Değişim Kızıl Ötesi (FTIR) Spektroskopisi ile Incelenmesi
-
2003 - 2004 Biyoaktif Maddelerin Yüksek Basınç Sıvı Ekstraksiyonu ile Elde Edilmesi