Desteklenen Projeler
-
2018 - 2020 Çimlendirme İşleminin Bakliyat Ürünlerinin Mineral İçerikleri Üzerine Etkisi
-
2016 - 2017 İki Farklı Ceviz Çeşidinin (Kültür Cevizi ile Doğal Ceviz) Vitamin ve Omega 3/6 İçeriklerinin Belirlenmesi
-
2014 - 2015 SEÇİLMİŞ MEYVE VE SEBZE ÖRNEKLERİNDE DONDURUCU DONDURMA HIZININ VE FARKLI SICAKLIKLARDA MUHAFAZANIN ÜRÜN KALİTESİNE ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAYINDIRLI A. (Yürütücü), ÖZTOP H. M., Deniz H., Bulut M., ÖKMEN Z. A.
-
2013 - 2013 Çay üretim alanlarından toplanan örneklerde fenolik asit profilinin elde edilmesi