Desteklenen Projeler
4
-
2018 - 2020 Çimlendirme İşleminin Bakliyat Ürünlerinin Mineral İçerikleri Üzerine Etkisi
-
2016 - 2017 İki Farklı Ceviz Çeşidinin (Kültür Cevizi ile Doğal Ceviz) Vitamin ve Omega 3/6 İçeriklerinin Belirlenmesi
-
2014 - 2015 SEÇİLMİŞ MEYVE VE SEBZE ÖRNEKLERİNDE DONDURUCU DONDURMA HIZININ VE FARKLI SICAKLIKLARDA MUHAFAZANIN ÜRÜN KALİTESİNE ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
BAYINDIRLI A. (Yürütücü), ÖZTOP H. M., Deniz H., Bulut M., ÖKMEN Z. A.
-
2013 - 2013 Çay üretim alanlarından toplanan örneklerde fenolik asit profilinin elde edilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
BAYINDIRLI A. (Yürütücü), SÖYLER U. B., ÖKMEN Z. A.