Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
MODEL BASED COMPARISON OF DRYING OF ASPA...
MODEL BASED COMPARISON OF DRYING OF ASPARAGUS (ASPARAGUS OFFICINALIS L.) WITH TRADITIONAL METHOD AND MICROWAVE
Baltacıoğlu C.
,
Okur İ.
,
Buzrul S.
Journal of food, cilt.45, sa.3, ss.572-580, 2020 (TRDizin)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
45
Sayı:
3
Basım Tarihi:
2020
Doi Numarası:
10.15237/gida.gd20040
Dergi Adı:
Journal of food
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Sayfa Sayıları:
ss.572-580
Açık Arşiv Koleksiyonu:
AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet