Atıf İçin Kopyala
Parra-Escudero C., Bayram I., Decker E. A., Singh S., Corvalan C., Lu J.
FOOD CHEMISTRY, cilt.463, sa.4, ss.1-7, 2024 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
463
Sayı:
4
-
Basım Tarihi:
2024
-
Doi Numarası:
10.1016/j.foodchem.2024.141451
-
Dergi Adı:
FOOD CHEMISTRY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, PASCAL, Aerospace Database, Aquatic Science & Fisheries Abstracts (ASFA), BIOSIS, CAB Abstracts, Chemical Abstracts Core, Chimica, Communication Abstracts, Compendex, EMBASE, Food Science & Technology Abstracts, Metadex, Veterinary Science Database, Civil Engineering Abstracts
-
Sayfa Sayıları:
ss.1-7
-
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet