Ohmic Heating and Moderate Electric Field (MEF) Processing.


Şensoy I., Sastry, S.K., Yousef, A., Cho, H-Y., Unal, R., Salengke, S., Wang, W-C., Lima, M., Kulshrestha, S., Wongsa-Ngasri, P., Sensoy, I I.

Engineering and Food for the 21st Century, Jorge Welti-Chanes,Gustavo V. Barbosa-Cánovas,José Miguel Aguilera, Editör, CRC, New York , Florida, ss.779-787, 2002

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2002
  • Yayınevi: CRC, New York 
  • Basıldığı Şehir: Florida
  • Sayfa Sayıları: ss.779-787
  • Editörler: Jorge Welti-Chanes,Gustavo V. Barbosa-Cánovas,José Miguel Aguilera, Editör
  • Orta Doğu Teknik Üniversitesi Adresli: Hayır