Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Soğan Kabuğu Tozu Eklemenin Ekstrüde Ürü...
Soğan Kabuğu Tozu Eklemenin Ekstrüde Ürünlerdeki Fiziksel ve Duyusal Bileşenlere Etkisi
Tonyali B.
,
Şensoy I.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
Yayın Türü:
Bildiri / Özet Bildiri
Basıldığı Şehir:
Edirne
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Adresli:
Evet