B. Tonyali And I. Şensoy, "Soğan Kabuğu Tozu Eklemenin Ekstrüde Ürünlerdeki Fiziksel ve Duyusal Bileşenlere Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
Tonyali, B. And Şensoy, I. 2016. Soğan Kabuğu Tozu Eklemenin Ekstrüde Ürünlerdeki Fiziksel ve Duyusal Bileşenlere Etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey).
Tonyali, B., & Şensoy, I., (2016). Soğan Kabuğu Tozu Eklemenin Ekstrüde Ürünlerdeki Fiziksel ve Duyusal Bileşenlere Etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey
Tonyali, Bade, And İLKAY ŞENSOY. "Soğan Kabuğu Tozu Eklemenin Ekstrüde Ürünlerdeki Fiziksel ve Duyusal Bileşenlere Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
Tonyali, Bade And Şensoy, İLKAY. "Soğan Kabuğu Tozu Eklemenin Ekstrüde Ürünlerdeki Fiziksel ve Duyusal Bileşenlere Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
Tonyali, B. And Şensoy, I. (2016) . "Soğan Kabuğu Tozu Eklemenin Ekstrüde Ürünlerdeki Fiziksel ve Duyusal Bileşenlere Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Bade Tonyali And author={İLKAY ŞENSOY}, title={Soğan Kabuğu Tozu Eklemenin Ekstrüde Ürünlerdeki Fiziksel ve Duyusal Bileşenlere Etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}}