Arş. Gör. NERİMAN EZGİ ÇİFTE
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Orta Doğu Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
2
Tümü (2)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
1.
Reformulation and Characterization of Mediterranean Ingredients by Novel Technologies
Ates E. G.
,
Bal M.
,
Çetin Karasu M.
,
Çifte N. E.
,
Erdem F.
,
Gül M. R.
, et al.
FOOD ENGINEERING REVIEWS
, cilt.17, sa.3, ss.671-705, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2.
Valorization of Black Tea Waste Fibers into Instant Teas and Characterization of Their Bioactive Profile and Physicochemical Properties
ÇİFTE N. E.
,
Taskin E.
,
Görgişen G.
,
Namli S.
,
Yetgin M. M.
,
Gurleyik A.
, et al.
ACS Food Science and Technology
, cilt.5, sa.1, ss.162-174, 2025 (Scopus)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
5
Yayın (WoS)
2
Yayın (Scopus)
2
Atıf (WoS)
2
H-İndeks (WoS)
1
Atıf (Scopus)
3
H-İndeks (Scopus)
1
Proje
2
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları