Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası

Yayınlardaki İsimler: Ipek Bayram, Bayram Ipek
Metrikler

Yayın

39

Yayın (WoS)

20

Yayın (Scopus)

20

Atıf (WoS)

403

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

437

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

546

H-İndeks (Scholar)

11

Toplam Atıf Sayısı

403

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Biyografi

I am working as an Assistant Professor in the Department of Food Engineering at Middle East Technical University in Ankara, Turkey. I earned my Ph.D. in Food Science from the University of Massachusetts Amherst in 2023, where I conducted research in the laboratory of Dr. Eric A. Decker and subsequently continued as a Postdoctoral Research Associate. My research focuses on lipid chemistry, lipid oxidation, antioxidants, bioactive lipids, emulsions, and advanced chromatographic techniques.

İletişim
E-posta
ipekb@metu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.metu.edu.tr/ipekb
İş Telefonu
+90 312 210 5631
Ofis
132
Posta Adresi
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı Gıda Mühendisliği Bölümü 132 06800 Ankara - TURKEY